Hírek

Beiskolázási támogatás

2018. augusztus 01. 09:03
Címkék: közérdekű

Tisztelt Szülők!

Hajdúdorog Város Önkormányzata tanszerek formájában biztosítja a 2018/2019-es tanévre a természetben nyújtott beiskolázási támogatást a szülők részére.

Az alap tanszercsomagok, tanulók részére történő átadásának időpontja 2018/2019-es tanév első tanítási napja, melynek kiosztásáról az oktatási intézmény gondoskodik.

A alap tanszercsomagok összetételéről a lent letölthető táblázatban, a Hajdúdorogi Polgármesteri Hivatal udvari hirdetőtábláján és az iskolákban tájékozódhatnak.

A települési támogatások helyi rendszeréről és a szociális igazgatásról szóló 1/2015. (II.25.) önkormányzati rendeletének 19/B. § alapján Hajdúdorog Város Önkormányzata természetben nyújtott beiskolázási támogatásban részesítheti évente 1 alkalommal

 • a) a Hajdúdorogi Móra Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, a Kalkuttai Teréz Anya Általános Iskola és a Szent Bazil Görögkatolikus Általános Iskola tanulóinak szüleit, valamint
 • b) a Szent Bazil Görögkatolikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium 7. és 8. osztályos tanulóinak szüleit a tanévkezdéshez szükséges füzetcsomagok, valamint egyéb tanszerek megvásárlására fordítható vásárlási utalvány, vagy tanszerek formájában közvetlenül az intézményeken keresztül a Képviselő-testület.

Az idei évben a Hajdúdorogi Móra Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, a Kalkuttai Teréz Anya Általános Iskola és a Szent Bazil Görögkatolikus Általános Iskola alap tanszercsomagjai a felmért igényeknek megfelelően eltérő összetételűek, melyről kérjük a kedves Szülőket, hogy a fenti források valamelyikéből tájékozódni szíveskedjenek. Az alap tanszercsomagon kívül a pedagógusoknak egyedi kérései lehetnek.

A nyár hátralévő részére kellemes pihenést, az iskolakezdéshez jó készülődést kívánunk!

                               Csige Tamás polgármester


A hírhez kapcsolódó letölthető dokumentumok: