Hírek

Felhívás

2019. március 22. 06:00
Címkék: közérdekű
Frissítve: 2019. március 22. 06:02

F E L H Í V Á S

 

Hajdúdorog Város Önkormányzati Képviselő-testülete felhívja Hajdúdorog lakosságának figyelmét, hogy 2019. évben Hajdúdorog Város Díszpolgára, Hajdúdorog Városáért Emlékérmet, Hajdúdorogért Emléklapot, Helyi Gazdasági Élet Kiválósága Emléklapot, Hajdúdorog Város Ifjú Tehetsége Díjat adományoz a Városnap alkalmából valamint Dr. B. Papp János pedagógus emlékdíjat adományoz Pedagógusnap alkalmából.

 Az elismerésekben részesítendő személyekre, szervezetekre javaslatokat tehet a település lakossága, amelyek alapján az Előkészítő Bizottság előterjesztést készít.

 Az elismerő címek adományozásáról Hajdúdorog Város Önkormányzati Képviselő-testülete dönt.

 Kitüntető címre 2019. április 9. napján (kedd) 18.00 óráig lehet jelölést benyújtani.

 Kérem, hogy a javaslatokat - a város honlapján található, valamint Hajdúdorogi Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati és Műszaki Osztály fsz. 5. irodájában igényelhető, vagy a http://www.hajdudorog.hu/hirek internetes oldalról letölthető ajánló szelvényen - zárt borítékban, a Hajdúdorogi Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati és Műszaki Osztály fsz. 5. irodájában erre a célra rendszeresített gyűjtődobozban helyezzék el. A borítékokat az Előkészítő Bizottság bontja fel, és a Képviselő-testület a 2019. április 25-i ülésén dönt az elismerő címek adományozásáról. A kitüntető címek átadására a Városnapi Ünnepségen és Pedagógusnapon kerül sor.

Hajdúdorog, 2019. március 21. 

  Csige Tamás

                                                                                                                  polgármester

A hírhez kapcsolódó letölthető dokumentumok: