Hírek

Régi idők falvédőiből nyílt kiállítás a Sarok úti oviban

2017. október 13. 21:45
Címkék: kulturális

Régi idők falvédőiből nyílt kiállítás a Hajdúdorogi Egyesített Napközi Otthonos Óvodák Sarok úti egységében csütörtök délután. A meghívottakat Sebők Ildikó intézményvezető köszöntötte, aki az Emlékszel még? című kiállítás megnyitójára ezúttal Pogácsás Imrénét, az óvoda volt vezetőjét kérte fel.

A nyugalmazott óvodapedagógustól megtudhattuk, milyen volt az élet az intézmény falai között az elmúlt évtizedekben, felidézve a régmúlt idők ünnepeinek varázsát. A legkisebbek is produkcióval készültek, Gombos Mihályné vezetésével a Teknőc csoport néphagyományokat megelevenítő, humoros műsora csalt mosolyt a vendégek arcára. A rendezvényen bemutatkozott Szilágyiné Békési Kitti az intézmény új óvodapedagógusa, aki a Holdviola együttes Erdő, erdő című gyermekdalt énekelte el.

Az ünnepi műsort követően a megjelentek a régmúlt idők falvédőiből nyílt kiállítást tekintették meg, mely a dolgozók gondos gyűjtőmunkájának köszönhető. A rendezvény záróakkordjaként a vendégek az óvodapedagógusok keze munkáját dicsérő tepertős pogácsát és mézes puszedlit kóstolhatták meg.

												MA


A hírhez kapcsolódó galéria: