Hírek

Tájékoztatás

2020. április 02. 17:33
Címkék: közérdekű
Frissítve: 2020. április 06. 16:03

Tisztelt Hajdúdorogi Lakosok!

 

A Kormány 2020. március 11-én veszélyhelyzetet hirdetett, melyet követően a humánjárvány terjedésének lassítása miatt az első települési szinten meghozott intézkedések között szerepelt a piac bezárása.

 

Több szemszögből megvizsgáltuk az azóta eltelt időszak eseményeit és tekintettel arra, hogy Magyarországon a járvány kibontakozó szakaszában van, a vásárlók és eladók egészségének megóvására figyelemmel, a hajdúdorogi piac továbbra is zárva tart.

 

A helyi termelők, eladók árucikkeinek és a lakosság keresletének találkozása érdekében az alábbi táblázatban közöljük a piacon értékesítő hajdúdorogi helyi termelők, házhoz szállítást vállaló zöldség - gyümölcs kereskedők elérhetőségeit, termékeik körét betűrendben.

 

Érdeklődjenek, keressék őket telefonos és egyéb elérhetőségeiken, az árusok - feltételekkel - vállalnak házhoz szállítást is.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Eladókat, Termelőket, hogy ez a lista nem teljes körű. Amennyiben érintett és szeretne szerepelni a felsorolásban, kérjük, legyen szíves a Hajdúdorogi Polgármesteri Hivatal 06-52/572-135-ös telefonszámán jelentkezni.

táblázat1. táblázat (klikk a képre a nagyításhoz)
táblázat2. táblázat (klikk a képre a nagyításhoz)

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a fenti táblázatban való közlés nem mentesíti Önöket a jogszabályokban előírt kötelezettségek teljesítése alól.

 

Hajdúdorog, 2020. április 6.

 

                                                                                                                                                Hajdúdorogi Polgármesteri Hivatal