Polgármesteri köszöntő

Csige TamásCsige Tamás

Tisztelt Látogató!

Nagy öröm számomra, hogy ha személyesen nem is, de virtuálisan köszönthetem Önt Hajdúdorogon, abban a városban, amely méltán büszke őseire, hajdú mivoltára és egyediségére a hajdúvárosok sorában.

A hajdúdorogi ember szorgalma és tehetsége az évszázadok során már bebizonyította, hogy meghatározó szerepünk vitathatatlan a megye életében. Településünk 1989-ben kapta vissza városi rangját, amit elődömnek Dr. Kocsis Miklós tanácselnöknek, és polgármesternek, valamint a település akkori vezetőinek köszönhetünk. Közel húsz év távlatában azt kell mondanom, most jött el az idő, hogy külsőségeiben, szolgáltatási színvonalban is kiérdemeljük ezt a megtisztelő címet. Szeretném, ha ennek a folyamatnak minden hajdúdorogi a részese lenne. Fejlesztési elképzeléseinkről már előzetesen szeretnénk a város lakóit tájékoztatni, illetve véleményüket kérni, mert számomra az Összefogás nem választási szlogen volt, hanem hitvallás. Én hiszem, hogy a jó célok, jó ügyek mentén történő összefogás a város felzárkózását, felemelkedését fogja jelenteni!

Amennyiben Ön még nem járt nálunk kérem, látogasson el hozzánk, tekintse meg a helyi nevezetességeinket, élvezze a hajdúdorogi gyógyvíz jótékony hatását, legyen részese rendezvényeinknek.

Üdvözlettel: Csige Tamás, polgármester