Hírek

Felhívás kitüntető címek adományozására

2021. június 18. 10:23
Címkék: közérdekű

Tisztelt Hajdúdorogiak!

 

Hajdúdorog Város Önkormányzata 2021-ben is igyekszik elismerni mindazon személyek és közösségek teljesítményét, akik a helyi közügyek valamely területén kimagasló teljesítményt nyújtottak, tevékenységükkel hozzájárultak városunk szellemi és kulturális értékeinek gyarapodásához, hagyományaink megőrzéséhez.

 

A kitüntetésekre magánszemély, szervezet és közösség egyaránt tehet javaslatot.
A
Képviselő-testület önkormányzati rendelet alapján az alábbi kitüntetéseket adományozhatja az arra érdemes személyeknek, szervezeteknek:

 

Hajdúdorog Város Díszpolgára

Hajdúdorog Városáért Emlékérem

Hajdúdorogért Emléklap

Helyi Gazdasági Élet Kiválósága Emléklap

Hajdúdorog Város Ifjú Tehetsége Díj

Dr. B. Papp János Pedagógus Emlékdíj

 

Kérem városunk lakóit, hogy írásos javaslataikat a Hajdúdorogi Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati és Műszaki Osztály 4087 Hajdúdorog, Tokaji út 4. fsz. 5. irodájában elhelyezett, zárt gyűjtődobozban helyezzék el vagy elektronikus úton juttassák el az onkormanyzat@hajdudorog.hu e - mail címre.

 

A javaslattételhez szükséges formanyomtatvány letölthető a http://www.hajdudorog.hu/downloads/doc/202102/AJANLO_SZELVENY.doc internetes oldalról, illetve átvehető a Hajdúdorogi Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati és Műszaki Osztályán.

 

Hajdúdorog Város Önkormányzat Képviselő-testülete 4/2021. (VI.17.) számú határozatával meghosszabbította a jelölés határidejét, a lakosság minél szélesebb körű tájékoztatása érdekében, így a kitüntető címekre 2021. július 09. napján (péntek) 12.00 óráig lehet jelölni és a jelölést benyújtani.

 

A Képviselő-testület soron következő ülésén dönt az elismerő címek adományozásáról. A kitüntető címek a járványügyi helyzet függvényében önkormányzati vagy állami és nemzeti ünnep alkalmával kerülnek átadásra.

Horváth Zoltán

Polgármester